martes, 21 de agosto de 2007

Homenatge a l'Albert

Aquests dies de festa, he pogut constatar l’apreci i el respecte que desperta el conseller Albert Musons. Aquí teniu una petita mostra d’un dels molts homenatges (el de les colles de cultura) que va rebre en Musons durant les festes. Algú deia que els polítics i la política s’allunya de la ciutadania, a Gràcia tenim un cas on es demostra que això no ha de ser pas així!.

1 comentario:

Anónimo dijo...

No he tingut la oportunitat de conèixer a l’anterior conseller de Cultura. Penso que al no estar associat a cap entitat d’aquest caire, por ser-ne el motiu.
Jo visc al Carrer d’en Grassot, i jo vull ser de Gràcia. Però sembla que aquest tram de carrer sigui una república independent, amb les seves festes majors, i una sèrie d’esdeveniment totalment al marge de la Gracia que jo coneixia. Per altra banda, al tram entre Indústria i Còrsega, hi ha un parells de bars que els seus clientes al sortir-ne de matinada molesten força.

Com a pròxim nou conseller, us demano que integreu el carrer d’en Grassot a Gràcia, així com poseu remei i ordre en els horaris, al xivarri i malestar que són produïts pels clientes dels bars abans esmentats.

Sort en el nou càrrec

Un Gracienc.