jueves, 11 de octubre de 2007

El vídeo del màxim representant del PP

No volia fer cap comentari sobre el vídeo NO-DO, que molt bé ha sabut classificar el vice-president de la Generalitat, però finalment no me n’he pogut estar.

És evident que hi ha una abisme ideològic entre el PP i jo, i certament, de veure’s amb els meus ulls sentirien una terrible vergonya. La delirant espiral on s’han instal•lat no té límits i el més preocupant és que només és l’inici. Dona la sensació, que tenen al cap la “reconquesta” del poder, com si d’altres èpoques es tractés, i en temps de reconquestes es fan moltes ximpleries…

Probablement, l’única cosa que provocarà aquest vídeo, és que els quatre poca-soltes de sempre facin merder el dia 12. Aquest fet, sense cap mena de dubte, serà aprofitat pel PP que ho amplificarà i maximixarà dient que aquestes coses succeeixen perquè “España se rompe” per culpa de Zapatero.

La millor resposta, des del meu punt de vista, és no caure en els debats estèrils d’exaltació de la pàtria, i seguir legislant fent polítiques socials, que al cap i a la fi, és el que roman en el temps en benefici de la societat.

No hay comentarios: