lunes, 22 de octubre de 2007

Primera comissió d’urbanisme del mandat

Acabo d’arribar de la comissió d’urbanisme en la què jo estic com a ponent. Certament, estic força content de com ha anat. He procurat tenir en compte els bons consells de l'Albert Mussons i donar resposta a totes les preguntes que no eren estrictament tècniques (això ho feia l'Esther). Hem explicat el procés participatiu del PAM, del PAD i després el projecte de millora urbana amb l’obertura d’un nou carrer, la construcció d’una escola i d’una residència geriàtrica assistida a una zona de vallcarca-penitents que està cataloga com equipaments.
El projecte està força bé, perquè obre un carrer (que prou falta fa a la mobilitat de la zona) guanyem en espai verd, no costa diners a l’administració i acabem dotant d’equipaments una zona que en té mancances.

Hi ha hagut aportacions al PAD, algun que altre agraïment per haver solucionat un problema amb unes escales mecàniques, i algunes queixes/aportacions.

La pròxima en la què jo sóc el ponent, serà de seguretat el dia 6 de novembre. On coneixerem el nou cap dels mossos d’esquadra i juntament amb la guàrdia urbana informarem de com està el tema de seguretat al districte.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Carles,

Por casualidad he accedido a tu blog, desde la página web del PSC de tu agrupación.

Muchos ánimos en tu nueva responsabilidad. seguro que lo harás bien y Gràcia mejorará con tu trabajo.

Estan muy bien tus reflexiones, así que también te animo a que sigas escribiendo!!!

Ya tienes un lector. O peor, un crítico, que es peor, jeje.

Cuidate.

Saludos,

Nacho Aragonés