martes, 22 de enero de 2008

Encara més canvis

Ahir a la comissió d’urbanisme del Districte, vam realitzar un canvi de sala. Vam utilitzar la sala d’actes, amb el projector, per facilitar millor la comprensió dels planejaments que es presenten.

L’experiència va ser un pèl estressant, perquè sempre que s’inicien coses d’aquestes, el senyor Murphy triga gaire a fer acte de presència. Primer, no trobàvem el punter làser per poder senyalar a les transparències. Tanmateix, la presentació que havien portat els de Bargusa avançava automàticament, i les transparències anaven amunt i avall.

Finalment vam trobar el punter, i vam facilitar les posteriors presentacions. Petits canvis com aquests, porten lligat una sèrie de millores i reptes que s’han de gestionar per tal de millorar la relació entre l’administració i el ciutadà. Francament, el que no em va convèncer gaire de la comissió d’ahir, era la llunyania física existent entre la ciutadania i nosaltres, ja que nosaltres estàvem ubicats a dalt de la tarima, i jo prefereixo estar més pròxim a la gent. De fet, ja estem treballant en aquests aspectes i d’altres per millorar el bon funcionament de les futures comissions.

No hay comentarios: