lunes, 25 de febrero de 2008

Cartes a la meva amiga Susana que encara està indecisa (I)

Benvolguda Susana,

Començo avui a escriure't cartes per explicar-te els motius pels quals jo crec que has d'anar a votar i votar socialista.
Avui em centrarè en xifres. Xifres que són molt indicatives de com ha anat la legistatura. En aquesta legislatura, els Socialistes han aprovat al congrés 167 Lleis, i el PP ha presentat només 24 proposicions de Llei.
D'aquí et pots fer una idea de com ha anat la legislatura, de qui s'ha dedicat a pencar, i qui a fer molt de soroll, tant, que s'ha passat molt per sobre sobre la gran feina que ha fet el partit socialista.
Algú podria dir que com el PP és de dretes i creu que l'estat no ha d'intervenir, és normal que només presenti 24 proposicions de llei. Bé Susana, anem 4 anys enrera, al final de la legislatura pasada. Els Socialistes a l'oposició van presentar un total de 124 proposicions de llei, i el PP en va aprovar al voltant de 140.

Els números canten Susana. Hi ha qui es dedica a pencar, i n'hi ha que es dedica a fer soroll, davant d'això Susana, que t'estimes més un govern que penqui o un govern que brami?

No hay comentarios: