sábado, 16 de febrero de 2008

En compte, el PP pot guanyar!

Aquesta setmana s'han publicat diverses enquestes que aseguren que la distància entre el PP i el PSOE és mínima. Això vol dir, que el PP pot guanyar, per tant, aquesta dreta rància, casposa, radical, etc, pot dur el govern de la nació.
En breu començarà la campanya electoral, on en dues setmanes s'haurà de convèncer per tal de revalidar el projecte dels socialistes amb en Jose Luis Zapatero al capdavant.

Serà una campanya intensa, on ens hi jugem un Rajoy president o un Zapatero president. En qualsevol cas, sembla ser que cap obtindrà una majoria absulta, és a dir, que els partits nacionalistes tindran quelcom a dir respecte a la governabilitat del país. Centrant el tema a Catalunya, per qui és decidiran?. Seria bo que els seus votants sapiguèssin d'entrada quina és la prefèrencia del partit... no fos cas que ens trobem en un hotel fent pactes a corre-cuita en detriment del progrès de Catalunya!! Tots ho tenim en memòria!! o no?

1 comentario:

ThePrinceRegent* dijo...

sí, suposo que tot quadra... excepte una cosa, aleshores què hi pintaves tu allà, noiet? la virreina esperava el virrei? curiós...


esteee... Rajoy rancio, casposo, radical!!!

i això dels pactes... no em vull ni imaginar en Zapatero, a un motel de carretera, amb en Duran... digne d'un gag de Polònia... ara tindré malsons!!! jajajaj!