jueves, 2 de abril de 2009

La JSC estrena executiva

Reconec que la constància en l'actualització del meu blog deixa força que desitjar. Estic pensant com organitzar-me per poder arribar a tots aquells llocs on m'agradaria arribar, segurament me n’acabaré sortint.
No volia però, deixar passar l'oportunitat de parlar del 13è Congrés de les JSC que es va celebrar aquest cap de setmana a Viladecans. Aquest congrés serà el meu últim congrés nacional a les JSC, i haig de dir que em vaig retirant plenament satisfet. Segurament que el temps acabarà sent més objectiu del que puc ser jo, però crec que aquest congrés marcarà un canvi d'etapa. Jo vaig entrar tard a joventuts, però no he vist mai un congrés tan ben portat com aquest, i moltes persones en són corresponsables, en Javi, l'Aroa, l'Arantxa, en David, la Martina ...
Aquest congrés, ha proclamat com a primer secretari en Javi López. No crec que pugui dir molt més del Javi d'allò que ja n'ha dit la Jordina.
Jo he tingut el plaer de poder treballar amb en Javi colze a colze a l'executiva de Federació de Barcelona, i el seu caràcter, el seu compromís, la capacitat dialèctica, les seves conviccions amb els valors socialistes, el fan una persona molt capaç per liderar aquest projecte!.
Crec que les JSC milloraran en molts aspectes durant els propers 3 anys!. Que les vostres noves responsabilitats no us canviïn, i endavant amb el projecte!!!

No hay comentarios: