martes, 4 de marzo de 2008

Cartes a la meva amiga Susana, que ja no està tan indecisa (V)

Benvolguda Susana,

Avui parlaré del tercer eix de treball, l'acciò de govern per millorar l'estat de Benestar.
Aquest és, juntament amb l'ampliació de drets, un dels elements que millor descriu al diferència entre esquerres i dretes.
S'ha fet tambè molta a feina, cal destacar però la llei de dependència (la llei d'autonomia personal). Aquesta llei ha estat aprovada en aquesta legislatura i garantirà que no hi hagi gent gran dependent abandonada a la seva sort. És una llei molt ben feta, de complexa aplicació, ja què és un desplegament d'un pilar bàsic que seria equivalent a la universalització de la sanitat o de la educació. Aquesta legislatura s'han sembrat les bases, ara cal el seu desplegament, es considera que cap al 2012 ja estarà totalment instaurada i consolidada.
S'ha apujat també el salari mínim interprofessional a 600 €, i han augmentat les pensions un 25% a més de compatibilitzar, no en tots els casos, la pensió de viudetat amb el sobi.

Malgrat que l'esforç económic hagi sigut molt gran, a ningú se li escapa que 600 € continuen sent poc, i que les pensions encara no són el què haurien de ser. És per això que els socialistes ens comprometem a seguir treballant en aquest sentit, perquè som els que treballem per la part de la societat més desfavorida.

Per tant, cal votar socialista, per garantir una millora en aquess aspectes, i poder desplegar de manera eficient la llei d'autonomia personal, superant els boicots sistemàtics que realitzen segons quines comunitats en detriment de la ciutadania amb no se sap ben bé quin objetiu.

Ho veus Susana?, aquest diumenge, perquè no guanyi el PP, però sobretot perquè guanyi Catalunya, vota Socialista.

No hay comentarios: