domingo, 13 de mayo de 2007

27 de maig, Guillem Espriu, regidor de Gràcia

Dijous passat va començar, oficialment, la campanya electoral que durà l’agrupació a tenir un regidor de districte gracienc i socialista, en Guillem Espriu. El futur alcade, Jordi Hereu, va fer una presentació dels tres eixos bàsics sobre els quals es basaran les nostres propostes: cohesió social, creativitat i compromís. El nostre primer secretari i futur regidor ens va dirigir una carta, la podeu llegir al seu blog.

Dissabte al matí, l’agrupació es va possar mans a l’obra, de fet ja fa mesos que hi som, però ara es quan serem més visibles. Vam montar parades amb informació sobre el nostre programa. Vam ser presents al carrer Astúries, al passeig de Sant Joan, als Santuaris, on vam comptar amb la presència de la candidata número 3, Gemma Mubrú, i vam haver d’anul·lar la parada de la biblioteca Jaume Fuster a causa de la manifestació ocupa en protesta contra les desocupacions degudes l’acció de l’ajuntament. No ens podran pas acusar de paràlisi, com els darrers anys de CiU a la Generalitat.

El mateix dissabte a la tarda, les Joventuts Socialistes de Barcelona vam organitzar el nostre acte central amb la futura regidora, Sara Jaurrieta, l’alcalde i la nostra aposta: Bàrbara Baigol. La Bàrbara va explicar les propostes realistes del nostre programa electoral i va posar en dubte la veracitat de propostes com les d’en Xavier Tries que va prometre 10.000 habitatges a la Barceloneta. Tanmateix, la candidata Bàrbara, va posar de relleu que el nostre pograma no contempla la creació de guetos i que la joventut hem de viure per tot Barcelona i no només en una certa àrea.

Comencen a sorgir les propostes, es comença a veure qui té propostes i a més a més assenyades, i qui no en té i promet la lluna en un cove. Els socialistes catalans creiem en el nostre programa, que és l’eix vertebrador de la nostra política durant els anys de mandat. Als Socialistes, el programa ens serveix per construir i transformar la ciutat, d’aquí les nostres propostes, que vénen treballades amb anterioritat i que no són fruit de l’espontaneïtat amb l’objectiu d’arreplegar vots al preu que sigui.

Són molts els motius pels quals s’ha de votar el PSC, s’ha de votar per en Guillem i s’ha de fer que en Jordi Hereu governi Barcelona. Al blog de la Dolors Gonzalez podreu anar-hi llegint cada dia un motiu.

El 27 de Maig, que ningú parli per tú, vota el PSC

No hay comentarios: