martes, 22 de mayo de 2007

Setmana de campanya intensa.

Dijous va haver-hi l’acte central de Gràcia a la biblioteca Jaume Fuster. En Guillem Espriu, futur regidor de Gràcia, ens va explicar que durant aquest darrers 4 anys a Gràcia s’ha viscut del llegat d’en Ferran Mascarell. Certament, aquesta afirmació té un punt d’autocrítica, però dona a entendre moltes de les coses que han passat –o que no han passat- al districte durant aquests darrers quatre anys durant els quals la regidoria, i la decisió final, era a mans d’ERC. En Guillem també ens va explicar la voluntat dels socialistes de Gràcia de voler que la ciutat de Barcelona sigui com el nostre barri.

Després va intervenir en Jordi Hereu per explicar les propostes per Gràcia. Va fer un discurs de barri impressionant, i va constatar que malgrat que va exercir de president del Consell només durant 3 mesos, aquests els va viure amb intensitat. Va ser capaç d’entendre quins són els punts forts de Gràcia a la vegada que va identificar els punts febles on l’ajuntament ha de fer tot el que estigui a les seves mans per enfortir-los. Així doncs, va dir que lluitaria per dotar de sostre totes aquelles entitats que tenen problemes per tenir-ne.

Dissabte al matí vàrem fer taules als mercats. En Jordi Hereu agrada a la gent, i el programa dels socialistes convenç. No és d’estranyar, ja que va ser també fruit d’un procés participatiu amb les entitats. Hi havia força gent encuriosida per conèixer les propostes.

Dissabte a la tarda vàrem fer un acte al Passeig de Sant Joan. Llàstima de la pluja, que va fer marxar el grup d’animació abans d’hora. No obstant se’ns van apropar moltes persones, i a part del programa i de solucionar dubtes, es van poder endolcir la tarda amb un vas de xocolata desfeta.

Arribem a la recta final, diumenge hi haurà les eleccions, i esperem treure bons resultats a Barcelona i a Gràcia, per una Barcelona forta, es necessita una Gràcia forta i viceversa. I per enfortir Gràcia cal votar l’esquerra que lidera, l’esquerra que té noves idees, l’esquerra que aporta a aquestes eleccions un veritable equip nou, aquesta esquerra és el PSC.

No hay comentarios: