jueves, 19 de julio de 2007

Gràcia es mou

Diuen que el que és important és que parlin de tu, però si a més a més ho fan de manera positiva, llavors ja és la "hòstia". Avui llegia a la Tortuga un article sobre la "crisi" que ha viscut el carrer Progrés amb el seu local social, i la possibilitat que el carrer no fes festa Major. Aquest article explicava la resolució positiva de la crisi i posava especial èmfasi en el paper crucial que ha tingut la nova consellera tècnica de districte, Iolanda Collboni.

La Iolanda és una persona més, de d'excepcional equip de treball del que s'ha envoltat el regidor de Gràcia, Guillem Espriu. Aquesta afirmació, venint de mi, pot semblar prepotent - ja que sortosament, jo en formo part - però els que em coneixeu sabeu que dic les coses tal i com les penso tant si són bones, com dolentes.

A més a més, s'ha anunciat aquesta setmana que el proper pregoner de la Festa Major serà el Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT. Em sembla una opció més que encertada. Gràcia ha estat històricament un barri de gent humil i treballadora, i qui millor que el màxim representat d'una organització sindical per fer el pregó!

Gràcia es mou, i tot sembla indicar que ho fa en bona direcció. Una nova forma de fer política ha arribat a casa nostra, i les primeres mostres ja es comencen a percebre. Que orgullós que estic de ser del PSC de Gràcia!!

No hay comentarios: