miércoles, 25 de julio de 2007

Gràcia a les fosques

Sí, jo sóc dels pocs pringats que a hores d’ara encara no té llum. Aprofito una estoneta de pausa a la feina, per penjar unes petites notes sobre l’apagada de llum.

Certament, estic indignat. En alguna portada de diari deia “el cabreig”. El cert és que no pot ser què no existeixi cap pla de contingència capaç de garantir el subministrament elèctric en un temps raonable per molt greu que hagi pogut ser l’avaria.

Molta gent responsabilitza dels fets al govern: l’Ajuntament, la Generalitat, o el Govern Central. L’oposició ha fet un us totalment partidista, electoralista i irresponsable de l’incident. Sembla ser evident que si un cable de no sé quants volts cau, no serà perquè la infraestructura estigui molt ben mantinguda!, no obstant, senyors del PP, senyors de CIU saben vostè el que significa un mercat lliure? Com poden tenir la santíssima barra d’acusar el govern de no intervenir!. Recordo algun comentari del PP en contra de l’estatut perquè el titllava d’intervencionista...

Ahir a la tarda, en les declaracions de la Imma Mayol es podia percebre la sensació d’impotència de l’administració a l’hora de demanar responsabilitats a les empreses PRIVADES que gestionen tant la infraestructura com la generació de corrent. Als anomenats “lliberals”, que s’apuntin les conseqüències del lliure mercat en sectors estratègics.

No hay comentarios: