sábado, 14 de julio de 2007

He estat triat com a conseller de districte

Una de les iniciatives impulsades en el mandat anterior era la de fer el nombre de consellers proporcional a la quantitat de població que viu en un districte, ja que és prou coherent pensar que un districte amb un nombre de ciutadans significativament més alt que un altre necessitarà de més representants polítics per poder dur a bon terme l'acció a un territori.

D’aquest fet es deriva, a casa nostra, a Gràcia, que en aquest mandat les ciutadanes i els ciutadans disposaran de dos consellers o conselleres més que, per la llei electoral, seran representants del PSC i CIU.

A l’agrupació s’havien triat ja 4 consellers, i ara tocava triar-ne un altre. Aquest cinquè conseller serè jo mateix. No us podeu arribar a imaginar la il·lusió que em fa. Crec en el projecte que els socialistes i les socialiestes de gràcia estem duent a terme, crec en la política desenvolupada per en Jordi Hereu a Barcelona i en Guillem Espriu a Gràcia. Crec fermament en els valors del socialisme com a punt de partida per transformar la societat. Espero ser un bon conseller. Quan vaig dirigir-me a l’assemblea per presentar la meva candidatura, vaig dir que això ho podré valorar si al final del mandat les veïnes i els veïns de la vila m’aprecien i em respecten una centèsima part del que admiren i respecten l’Albert Musons.

En un post anterior demanava als nous consellers i conselleres que prenguessin nota de la manera de fer política de l’Albert: els principis per davant de doctrines, proximitat ni forçada ni fictícia, i un profund amor per Gràcia i per la seva gent.

Em comprometo, doncs, a tenir sempre present aquests tres aspectes a l’hora de fer política pel districte de Gràcia.

Moltes gràcies a tots i totes. I ara... a treballar!

No hay comentarios: